Szalagfűrészlapok

Fémvágó, faipari, húsipari, műanyag vágására alkalmas szalagfűrészlapokat és még sok minden mást kínálunk. Fő beszállítóink a SIMONDS és a Dakin Flathers márka.

catalog

Katalógus SIMONDS

Miért a SIMODS szalagfűrészlapokat válassza

1
1

Gyors leszállítás

2008-ban a CsK-ban elsőként vezettük be a szalagfűrészlap egy napon belüli leszállítását. Ilyen szolgáltatást csak a hibátlanul megszervezett logsztikának és gyártási folyamatoknak, cégen belüli információs rendszereknek és gyártási termináloknak köszönhetően lehet megvalósítani.
Tuladonképpen mi történik az önök megrendelésévelm miután átvettük? A megrendelést először is felvisszük a rendszerbe, amely kikeresi dobozt amelyből gyártani kell. Ugyanakkor az adott hegesztő gyártási terminálján megjelenik a megrendelő neve, a szalagfűrészlapok hossza és a legyártandó darabszám és az anyag száma. A hegesztés és összekötés után a hegesztő minden szalagfűrészlapra címkét ragaszt, amelyen a vevő neve, a szalagfűrészlap adatai, az anyag száma, a hegesztés dátuma és a hegesztő monogramja van feltüntetve. Így tulajdonképpen minden megrendelés egyedi gyártás. Ezek ellenére tőlünk minden megrendelés 70 %-a az átvétel napján el is indul a vevőhöz. 

Jó minőségű szerviz

Az ügyfélszolgálat nem csak marketing frázis számunkra. Mi tényleg törődünk az ügyfeleinkkel. Elmegyünk, segítünk kiválasztani a megfelelő szalagfűrészlapot, kiképezzük a személyzetet, leellenőrizzük a fűrész állapotát, bemérjük a szalagfűrészlap feszességét és a hűtőfolyadék sűrűségét. És ha a vágás során promléma adódik? Telefonon mindig rendelkezésre állunk. Tanácsot adunk, beállítunk, megoldjuk. S mindezt ingyen.  Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.  

A varrat garanciája

Az IDEAL Werk német gyártó legmodernebb félautomata hegesztőberendezéseivel hegesztünk. Több mint 30 éves tapasztalatokkal és a hegesztés egyedülálló eljárásával rendelkezünk. A varratunkban mindig megbízhat, legfontosabb hozzáadott értékünk, a minőségéért garanciát vállalunk. Ha a szalagfűrészlap az általunk hegesztett varratban reped meg, azonnal újat adunk helyette.

Figyelmeztetés: Ha a szalagfűrészlap élettartama vége felé jár és a fogak már tompák, az anyagban, amely sok ezer hajlítás után szintén elfáradt, nagy feszültség lép fel. A szalagfűrészlap ezért életét gyakran úgy fejezi be, hogy elreped, néha a varratban is. Ilyen esetben azonban nem a varrat hibájáról van szó, ezért erre az esetre a szalagfűrészlap cseréjének garanciája nem vonatkozik.

 

Az első látogatás után gyakran halljuk az ügyfelektől, hogy minden szalagfűrészlap egyforma - hogy csak az ár érdekli őket. Azonban sokéves saját tapasztalatunkból tudjuk, hogya szalagfűrészlapok és az értékesítési és értékesítés utáni szervizek minősége között nagy különbségek vannak.

Aki olcsó szalagfűrészlapot akara vásárolni, számolnia kell azzal, hogy:

  • Olcsó anyagból lesznek gyártva és a minőségükben sem lehet megbízni.
  • a hegesztés hanyagul lesz elvégezve, nem biztos hogy egyenes és szilárd lesz
  • a szalagfűrészlapot megkaphatják másnap, de lehet hogy egy hét múlva vagy akár még később is
  • az eladónak vagy kereskedőnek nem lesz ideje Önre, ha probléma merül fel, maguknak kell megküzdeni velük, vagy drága szervizt kell biztosítaniuk
  • ha a szalagfűrészlaot reklamálni akarja majd, mindig azt választ kapja, hogy a problémák a helytelen használat következményei. Legjobb esetben az eladó a repedt szalagfűrészlapot újra meghegeszti, ezzel azonban lerövidíti és már soha nem fog helyesen vágni.

 

A kompromisszumok nélküli minőség nálunk standard, ezért a SIMONDS szalagfűrészlap a legjobb választás professzionális és hobbi fűrészeléshez is.

Nézzék meg, hogyan gyártjuk a SIMONDS szalagfűrészlapokat

Az acél, a legmodernebb gépek gondos megválasztása, a felelősségteljes dolgozók, befektetéek az innovációba, megalkuvás nélküli belépő ellenőrzések – ezeka zokaz alkotóelemek, amelyek a precíz SIMONDS szalagfűrészlapok létrejöttét lehetővé teszik.