pilovy-pas-na-kov.png

Fémvágó szalagfűrészlapok

A szalagfűrészlap teste 47 HRc keménységű rúgóacélból készült, amely több százezer hajlítást is kibír. 69 HRc keménységű HSS gyorsvágó acél fogak és páratlan túlmelegedés elleni ellenállóképesség. Innovatív geometria, károsulás elleni felületkezelés és a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőüzeméből származó tökéletesen egyenes hegesztés.
Adja meg a fűrész gyártója előírt.
Először a hosszúságot adja meg.
2438
Először adja meg legalább a hosszúságot és a szélességet.
Fémvágó szalagfűrészlapok
Leírás
Hozzászólások

Fémvágó szalagfűrészlapok

Fémvágó szalagfűrészlapok gyártójáról, a Simonds International cégről.

Simonds fémvágó szalagfűrészlap
Simonds fémvágó szalagfűrészlap

A Simonds International szalagfűrészlapokat gyártó amerikai cég fókuszál az újításokra – ezért Ön bízhat abban, hogy Ön tőlünk csak a legkorszerűbb daraboló eszközt kapja.

A mi szalagfűrészlapjaink rezgések ellen változékony fogközzel, a sima és tiszta vágáshoz változékony terpesztésű fogakkal (hullámos fogazás), az élezés károsodásának megakadályozása érdekében változékony magasságú fogakkal, a vágásban való művelt és csendes futáshoz változékony homlokszöggel, a forgács optimális keletkezéséhez változékony homlokszöggel rendelkeznek.

A SIMONDS szalagfűrészlapok csúcsminőségű svéd és japán acélból kjészülnek, háromszori edzéssel, a foghegyek károsodás ellen külön kezelésűek, és végül a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőműhelyében a német IDEAL Werk hegesztőgépeken kerülnek összehegesztésre.

A Simonds International cég az újítások terén is kezdeményező lelkületű – a világon elsőként gyártott fűrészt oldalra megdöntött fogazással (terpesztéssel), a világon elsőként (1963-ban) fejlesztett ki és jelentetett meg piacon karbid csúcsos szalagfűrészlapot, és 1967-ben a világon elsőként fejlesztett ki és szabadalmaztatott bimetall szalagfűrészlapokat. Világszinten csúcsvezetőként adta meg a fémvágó szalagfűrészlapok fejlesztési irányát, ezért manapság minden szalagfűrészlapot és szalagfűrészgépet gyártó cég a szalagfűrészlapok szélességét hüvelykekben adja meg (13 mm = ½ hüvelyk, 27 mm = 1 hüvelyk, 54 mm = 2 hüvelyk stb.), ugyanúgy a fogközt (TPI) is szintén hüvelykekben tünteti fel. Az M42 és M51 anyagmegjelölés az AISI amerikai szabvány szerinti, amit manapság a SIMONDS gyártó cég példáját követve a szalagfűrészlapok valamennyi gyártója is világszerte használ.       

A termékkel kapcsolatban van kérdése?