A választék változása

A termékcsaládok összevonása, a termékek jelölésének változása vagy üreges profilok vágására új szalagfűrészlap. Olvassák el, milyen újdonságokat mutatunk be önöknek.

SImonds2
SImonds2

Termékcsaládok összevonása

A DieBand, BroadBand és BlockBuster univerzális szalagfűrészlap termékcsaládok újonnan össze lesznek vonva új termékcsaládba, amelynek a neve EPIC GP. Ezek az új generációs szalagfűrészlapok egész sor innovációt kínálnak, amelyeknek köszönhetően szalagfűrészlapjaink élettartama és produktivitása is még jobban megnövekszik.

Az X-51 módosul XP-re

Az X-51 Brand szalagfűrészlap XP-re módosul. A fogak anyagát most ASP anyag alkotja, amelynek a szerkezete finomabb és a wolfram és kobalt tartalma 2x nagyobb . Ennek köszönhetően most még nagyobb ellenállóképességet, valamint szívós, kemény acél vágásának lehetőségét kínálja.

SBX új szalagfűrészlap  

Bemutatjuk legfrissebb újdonságunkat – az SBX szlagfűrészlapot, amely üreges és nyitott profilok vágására alkalmas . A megerősített fog ellenáll a rezgésnek és ütődéseknek és megbízhatóan felvág egy teljes rakat anyagot, zártszelvényeket, csöveket vagy keresztgerendákat. Kipróbálhatja, hívja fel üzleti képviselőnket, akivel átveheti az elérhetőségeket és a próbaüzemelés feltételeit.

 

Módosítások a SIMONDS termékcsaládban

A termékek régi jelölése Új jelölés
DieBand EPIC GP
BroadBand EPIC GP
BlockBuster EPIC GP
X-51 Band XP
Újdonság SBX

Jelentős változásokról van szó, amelyek nagy hatással lesznek a kínálat áttekinthetőségére. Ez is egyik oka annak, hogy örömmel várjuk a változásokat.

Még érdekelhetné önöket:

Segített ez a cikk?

Értékelje, és segítsen nekünk tartalmaink fejlesztésében

Összesített értékelés: 0.0
Értékelés
article-rationg-decoration
Hozzászólások

Kérdése van a cikkhez?