Vadonatúj weboldalakat készítettünk. Olvassák el, milyen érdekességekről olvashatnak itt, és ez hogyan könnyíti meg a munkájukat.

SIMONDS új web
SIMONDS új web

Tisztelt vásárlóink!
Az év elején úgy döntöttünk, hogy új honlapot készítünk, hogy időt takarítsunk meg önöknek, és a webüzletben a böngészést is kényelmesebbé tegyük.

Fejlesztőink egész tavasszal az új weboldalt alakították. A nyár elején teszt üzemmódban lefuttattuk és figyelmünket a vásárlók visszajelzéseire fordítottuk. A weboldalt az önök megjegyzéseihez és észrevételeihez igazítva tovább módosítottuk, hogy még inkább elnyerje az önök tetszését. Az önök öleteinek is köszönhetően, az e-shop most egész sor érdekes funkciót kínál fel.  

Milyen újdonságokra találnak itt?

  • A vásárlások kényelmes ismétlése – A bejelentkezett felhasználók rendelkezésére áll a korábban megvalósult vásárlások tételeinek listája, amit most nagyon egyszrűen újra a kosárba tehetnek.
  • INGYENES szállítás és engedmények a vásárolt mennyiségből.  Az engedményekre vonatkozó részleteket megtalálja ezen a címen.
  • Az oldalak a konfigurátoron alapulnak – Nem akartuk, hogy több tucat terméket kelljen átlapozniuk, és ezért összeállítottuk konfigurátort, amely megmutatja az önök gépéhez legmefelelőbb terméket.
  • A termékeknél kommentek lehetősége – Hogy mindig tudják, mit vásárolnak, lehetővé tettük kérdések feltevését és az egyes termékekkel kapcsolatos tapasztalatok cseréjét.
  • A Árukereső való összekapcsolódás – Termékeinkért felelősséget vállalunk. De csak a vásárlói vélemények számítanak, s ezért kapcsolódtunk rá a Heuréka portálra, hogy lássák, miképp érzékelnek minket a vásárlók.

További információkra van szüksége a termékekről? Forduljon hozzánk, szívesen segítünk tanáccsal. 

Reméljük, hogy az új oldalak elnyerték tetszésüket és örömmel várjuk az együttműködést.
Simonds Csapat

Segített ez a cikk?

Értékelje, és segítsen nekünk tartalmaink fejlesztésében

Összesített értékelés: 0.0
Értékelés
article-rationg-decoration
Hozzászólások

Kérdése van a cikkhez?