Válasszon szalagfűrészlapot saját szalagfűrészéhez (gépéhez). Hogyan is kell?

A vágni szándékozott anyag, a szalagfűrészlap méretei, a vágás módja, a gép (szalagfűrész) típusa… Megfelelő szalagfűrészlap kiválasztásához van egy szakajtóval, ráadásul mindenki eltérő módon áll hozzá a kereséshez. Épp ezért, mi próbálunk ebben segíteni, és minél jobban megkönnyíteni a választást. Webüzletünkben három különböző keresési mód alkalmazható – a legújabb közülük a szalagfűrész típusa szerinti keresés. Ez egy gyors és egyszerű módszer, amikor a keresés eredményeiben listázódnak a konkrét géphez legalkalmasabb szalagfűrészlapok.

Válasszon szalagfűrészlapot saját szalagfűrészéhez (gépéhez).
Válasszon szalagfűrészlapot saját szalagfűrészéhez (gépéhez).

Kezdjük az elején egy áttekintéssel – megfelelő szalagfűrészlap kiválasztható a következő módszer valamelyikével:

  1. Kikeresés a gép (szalagfűrész) márkája illetve típusa szerint
  2. Konfigurátor (kikeresés méretek megadásával)
  3. Szokásos katalógusból

Kikeresés a gép (szalagfűrész) márkája illetve típusa szerint


Hogyan is kell? A kereső ablakába elég begépelni a szalagfűrész márkáját illetve típusmegnevezését, esetleg a szalagfűrészlap hosszát, és az ajánló kihasználásával kiválasztani saját géptípusunkat. A keresés eredményeiben listázódnak a szalagfűrészlap-szettek, illetve az egyes ajánlott szalagfűrészlapok. Minden esetben már a leginkább bevált szalagfűrészlapok jelennek meg, amelyek a felhasználó által megadott konkrét géphez legalkalmasabbak. Próbálja ki ITT.

A kereséshez és kiválasztáshoz az „okos“ keresőn kívül jól jöhetnek az egységesített szettek – ezek több szalagfűrészlapból összeállított kollekciók, amelyek lehetővé teszik az összehasonlítást, saját gépünk lehetőségeinek (és korlátozásainak) tisztázását, valamint fokozatosan rájöhetünk, melyik szalagfűrészlap lesz a legmegfelelőbb ilyen vagy olyan munkához. Ennek köszönhetően, az elkövetkezőkben küldött esetleges rendelés leegyszerűsödik. Pillanatnyilag három fajta szettet tudunk ajánlani. Hogy egy adott típusú szalagfűrészhez egy, vagy mondjuk mindhárom szett felhasználható-e, a konkrét gép modelljétől függ.

Faipari szalagfűrészek – 3 különböző szalagfűrészlap-szett

  • STARTER. Ezt a szettet főleg a kezdők, vagy mondjuk a már tapasztaltabbak is, akik egy új szalagfűrésszel kezdtek dolgozni. Ez a kollekció jól jöhet a szalagfűrészlapok mélyreható tesztelésére, például különböző anyagokhoz variálva. Nos, melyik vált be a legjobban? Ez a három alaptípusú szalagfűrészlapot magába foglaló univerzális szett lehetővé teszi próbára tenni saját szalagfűrészét, mi mindent lehet abból kihozni.
  • STRAIGHTER. Ez az egységes szett nagyfelületű lapos vágáshoz alkalmas. Kitűnően megfelel például gerendák deszkalapokra való felvágásához, úgyhogy hasznát vehetik úgy a profik, úgy az ezermesterek. Az összeállítás három szélesebb szalagfűrészlapot tartalmaz (a nagyobb szélesség biztosítja a vágás stabilitását és egyenességét), nagyobb terpesztésű fogazással, hogy a fogak rendesen ki tudják söpörni a vágatból a fűrészport.
  • SHAPER. Leginkább forma-alakzatok és lekerekítések kivágásához alkalmas. Az összeállítás három keskenyebb szalagfűrészlapot tartalmaz, amelyekkel az anyagban bármilyen apróbb részletű elhajlás is megvalósítható.

Fémvágó szalagfűrészek – 1 szalagfűrészlap-szett

  • STARTER. Ideális kipróbáláshoz, illetve összehasonlításnak – rajtuk keresztül megállapíthatja, melyik szalagfűrészlap lesz a legmegfelelőbb saját szalagfűrészéhez, vagy, hogy melyik fogköz lesz a legjobb egyes acélidomok vágásához. Az összeállítás három szalagfűrészlapot tartalmaz, és jó szolgálatot tehet úgy a kezdők, úgy a tapasztaltabbak számára.

🔎 Tízes számrendű márkát magába foglaló szalagfűrész-adatbázisunk a típusok széles skáláját tartalmazza. A keresőn keresztül könnyedén megtalálható pontosan a céljainknak legmegfelelőbb szalagfűrészlap. Talán a lista nem tartalmazza az Ön szalagfűrészének a márkáját? Küldje meg nekünk a pontos típusmegnevezést, és mi azt beiktatjuk adatbázisunkba.

🎁 És mint azt már alighanem mindenki tudja, minden nálunk megrendelt szalagfűrészhez küldünk egy QR kódot tartalmazó információs címkét (lehet matrica is, ami egy ügyes segédeszközként használható fel – az elkövetkezőkben már nem kell bonyolultan keresgélni, sem adatokat begépelgetni, mivel a mindenkor kéznél lévő címkén a QR kód már magába foglalja a szalagfűrészlap valamennyi jellemzőjét (részletesen lásd ITT).

Segített ez a cikk?

Értékelje, és segítsen nekünk tartalmaink fejlesztésében

Összesített értékelés: 4.2
Értékelés
article-rationg-decoration
Hozzászólások

Kérdése van a cikkhez?