Szalagfűrészlapok és megválasztásuk

Szalagfűrészlapokat már több mint 30 éve hegesztünk méretre illetve értékesítünk, ebből adódóan azt tapasztaltuk, hogy minden vásárló elvárása idővel más és más. Épp ezért három különböző módszert ajánlunk fa, fém, vagy hús és csont darabolásához alkalmas szalagfűrészlap megválasztásához. Ki lehet keresni szokásos árukatalógusunkban, meg lehet adni a „szokásos“ mérettől eltérő jellemző paramétereket, vagy nem utolsósorban, újabban ki lehet keresni a legmegfelelőbb szalagfűrészlapokat saját szalagfűrésze típusjelzése alapján is.

Szalagfűrészlapok
Szalagfűrészlapok

Tökéletes szerszám gyártása

Hogy a muka örömteli legyen, és minden helyesen működjön, tökéletes szalagfűrészlapra van szüksége. Olyanra, amely hosszú élettartamú, kitűnően vág, nem vág alá, a vágásban nem zajos és nem repedezik. Aby vaše práce byla radostí a vše fungovalo správně, potřebujete perfektní pilový pás. Az ilyen szerszám gyártásához elsőosztályú acélra és gondos gyártási folyamatra van szükség. Ezért, például az edzés folyamatát háromszor ismételjük. A szalagfűrészlapok gyártását aprólékosan ismerjük és tudjuk, hogy a gyártás során sok helyen lehet takrékoskodni. Ez azonban mindig a minőség rovására menne. A szalagfűrészlap gyártása folyamán nem alkuszunk.

A mi varratunk nem gyengepontja a szalagfűrészlapnak

Hogy a szalagfűrészlap egyenesen vágjon és a vágatban ne hullámozzon, a varrat tökéletesen egyenes és beköszörült kell hogy legyen. És hogy sokáig kitartson és ne repedezzen megfelelően meg kell tölteni és kilágyítani. A tökéletes hegesztés kész tudomány - és mi a SIMONDS-nál értünk hozzá. Hegesztőink sok éve dolgoznak nálunk és munkájukért garanciát vállalunk.  Számunkra fontos minden egyes varrat minősége.

catalog

Katalógus SIMONDS

pictogram | Simonds
pictogram | Simonds

Élettartam

A folyamatos fejlesztési beruházásoknak köszönhetően a SIMONDS szalagfűrészlapok nagyobb termelékenységgel és hosszabb élettartammal rendelkeznek

szállítás-ingyen.svg
ico_hp_delivery_hover.svg

Ingyenes kiszállítás

22 500 Ft értékben (ÁFÁval együtt) történt vásárlás esetén

garancia.svg
ico_hp_warranty_hover.svg

Jótállást adunk a varratra

Amennyiben a SIMONDS szalagfűrészlap a varratban elreped, azonnal újra cseréljük ki

szállítás.svg
ico_hp_on_time_hover.svg

48 órán belül szállítunk

Néha egyszerűen sürgős. A leszállítás a megrendeléstől számított 24-48 órán belül megtörténik