Simonds márka

label simonds
label simonds

A Simonds International cég történelme

A Simonds International Észak AMerikában a legrégebbi, szalagfűrészlapok gyártásával foglalkozó cég. Már 1832 óta nyújt vevőinek megbízható minőséget. A cég jelszava Profi penge. Ezért magas követelményeket támasztanak a gyártás minőségével szemben, amit pl. a ISO 9001 2015. minőségirányítási tanúsítvány bizonyít. A társaság célja nem csak perfekt termékek gyártása, hanem magas minőségű szerviz és a tanácsadói tevékenység. A folyamatosan növekvő minőség ellenére is tekintettel vannak a fogyasztóra, vagyis az elfogadható árra. A Simonds Internationalnak a világon több száz ezer négyzetméter gyártó terület áll rendelkezésére. Vásárlóinak a fém vagy fa, papír és műanyag hatékony vágására szolgáló, csúcsminőségű szerszámok széles választékát hozza.

pavel dudr
pavel dudr

A Dudr cég történelme

A Dudr cég 1992 óta van a piacon. Zlínben id. Pavel Dudr, Ing. , tervező és szerszámkészítő alapította meg a céget, amely a hasító és bőrfeldolgozó kések gyártására specilizálódott (a bőr egyes rétegekre való vágása). A múlt százd kilencvenes évei folyamán további gépeket vásárolt és a kínálatát a rönkvágó faipari és bitumen vasvágó szalagfűrészlapokkal bővítette. 2004-ben Tomáš és Pavel fiait is bevonta a vállalkozásba, akik 2005-ben saját cégeket alapítottak és átvették a gyártási portfólíó egy részét.

A piacon jelenleg:

  • Dudr Saw s.r.o. – szalagfűrészlapok SIMONDS, www.simonds.hu (tulajdonos ifj. Pavel Dudr)
  • Dudr Tools s.r.o. – faipari szalagfűrészlapojk, www.dudr.cz/en (tulajdonos Ing. Tomáš Dudr)
  • Dudr Knives s.r.o. – hasító, bőrmegmunkáló és perforációs kések, www.dudrknives.com (tulajdonosok ifj. Pavel Dudr és Ing. Tomáš Dudr)

Az évek folyamán különböző gyártmányú bitomen szalagfűrészklapokkal kereskedtünk. Azonban kiederült, hogy némelyik vásárlónak nem feleltek meg és a szállítások minősége sem volt egységes. 2005-ben a Simonds International cég köteleztük el magunkat, és veluk megtaláltuk, amit kerestünk - tartós minőséget, egyetemességet, gyors leszállítást és az innovációkba való befektetést. Ezzel a gyártóval mind a mai napig a vásárlók megelégedésére működünk együtt. Kizárólagos képviselők vagyunk a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Bolgáriában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Szerbiában, Szlovéniában és Ukrajnában a Simonds márkájú szalagfűrészlapok értékesítése területén.

2016-ban a Zlín melletti Tlumačovban vásároltunk gyártócsarnokot, emit felújítottunk és egy évvel később már be is költöztünk Zlínből, a bérelt gyártócsarnokokból. Továbbra is bővülünk és korszerűsítünk.

Már 27 éve lesz ez évben, hogy vásárlóinknak jó minőségű értékesítési szervizt és tanácsadást nyújtunk, a leggyorsabb leszállítási határidőben és páratlan minőségű varratokkal. Egyszerűen élvezzük a vágást!