flexback 6x0,65 tpi 4 skip.JPG

Faipari szalagfűrészlapok 835/6x0,65/10-Regular

Szénacélból készült faipari szalagfűrészlap, 62 HRC keménységre edzett hegyekkel és fogterpesztéssel. Professzionális használatra és ezermester műhelyekbe egyaránt. Méretre hegesztünk szalagfűrészlapokat, és a varratokra egyedül mi kínálunk garanciát.
Adja meg a fűrész gyártója előírt.
2439
2440
Karbonacél szalagfűrészlap. Kiváló vágási teljesítmény páratlan kifáradással szembeni ellenállóképességgel és keményebb edzett fogakkal együtt.Více >><< Méně
Fogosztás [TPI] 10 - Regular
  • Fogak távköze 2,5 mm
  • Puhafa és keményfa
  • Vágási magasság 3-20 mm
2 828 Ft/db ÁFA-val
Kosárba
Raktáron
Carbon Flexback
Leírás
Hozzászólások

A Carbon Flexback terméksorról

Pilové pásy na dřevo vyrobené z karbonové oceli. Tato ocel nabízí vynikající řezný výkon spolu s bezkonkureční odolností proti únavě a tvrdšími kalenými zuby. Pásy jsou vhodné k řezání měkkého i tvrdého dřeva, plastu a dalšího širokého spektra materiálů.

Faipari szalagfűrészlapok

A faipari szalagfűrészlapokat két változatban kínáljuk:

Carbon Flexback asztalos szalagfűrészlapok

Az asztalos üzemekbe alkalmas szénacél Carbon Flexback szalagfűrészlapok fogazottak, terpesztettek, és 62 HRC keménységűre edzettek. A Carbon Flexback asztalos szalagfűrészlapok hobbi és profi felhasználásra egyaránt sokoldalúan felhasználhatók, nagyon jól vágják a puha és a kemény fát is szálirányban vagy szállal szemben, továbbá laminót, furnérlemezt, PVC-t és műanyagot is. Az edzett élezés biztosítja a hosszú élettartamot, és a tökéletesen kivitelezett hegesztésnek köszönhetően a szalagfűrészlap a vágásban nem fog hullámozni, és a vágott felület egyenes és sima lesz.

RipperS PREMIUM szalagfűrészlap gömbfa hosszanti felvágásához

RipperS PREMIUM szalagfűrészlapok gömbfa hosszanti felvágásához. Kemény vagy puha fához alkalmas kivitelezésben. A nagy fogas (22,2 mm-es fogközű) RipperS PREMIUM gömbfa hosszanti felvágásához alkalmas szalagfűrészlapot szénacél és edzett pengéjű kivitelezésben és HSS gyorsvágó acél fogakkal BIMETAL PREMIUM változatban is kínáljuk. A fogak geometriája a vágandó fa keménységéhez van igazítva. Az Ön igénye szerint precízen testre szabott geometriát is képesek vagyunk kialakítani.

Carbide Wood szalagfűrészlapok

A Carbide Wood termékcsaládba tartozó szalagfűrészlapok a piacon kaphatók között a legjobbakhoz tartoznak. Szabálytalan távközű fogazásúak, strapabírók, könnyedén megbirkóznak úgy különböző keménységű faanyaggal, úgy egyéb anyagokkal is. A karbidacél fogazású szalagfűrészlapok elsősorban befutott gyártóknak felelnek meg, ahol képesek értékelni részletek precíz kialakíthatóságát is.

Vlocskò Mihaly
Carbon Flexback
Akác rönk vágás átmérő 20 cm
SIMONDS
Carbon Flexback

Ez a fűrészszalag szélességétől függ, de általában egy 20 cm átmérőjű rönkhöz a TPI 2-t vagy 3-at ajánlanám. Üdvözlettel, Dudr csapata.

A termékkel kapcsolatban van kérdése?