Faipari szalagfűrészlapok 835/13x0,65/10-Regular

Szénacélból készült faipari szalagfűrészlap, 62 HRC keménységre edzett hegyekkel és fogterpesztéssel. Professzionális használatra és ezermester műhelyekbe egyaránt. Méretre hegesztünk szalagfűrészlapokat, és a varratokra egyedül mi kínálunk garanciát.
Adja meg a fűrész gyártója előírt.
2439
2440
Karbonacél szalagfűrészlap. Kiváló vágási teljesítmény páratlan kifáradással szembeni ellenállóképességgel és keményebb edzett fogakkal együtt.Více >><< Méně
Fogosztás [TPI] 10 - Regular
  • Fogak távköze 2,5 mm
  • Puhafa és keményfa
  • Vágási magasság 3-20 mm
2 952 Ft/db ÁFA-val
Kosárba
Raktáron
Carbon Flexback
Leírás
Hozzászólások

A Carbon Flexback terméksorról

Pilové pásy na dřevo vyrobené z karbonové oceli. Tato ocel nabízí vynikající řezný výkon spolu s bezkonkureční odolností proti únavě a tvrdšími kalenými zuby. Pásy jsou vhodné k řezání měkkého i tvrdého dřeva, plastu a dalšího širokého spektra materiálů.

Faipari szalagfűrészlapok

A faipari szalagfűrészlapokat két változatban kínáljuk:

Carbon Flexback asztalos szalagfűrészlapok

Az asztalos üzemekbe alkalmas szénacél Carbon Flexback szalagfűrészlapok fogazottak, terpesztettek, és 62 HRC keménységűre edzettek. A Carbon Flexback asztalos szalagfűrészlapok hobbi és profi felhasználásra egyaránt sokoldalúan felhasználhatók, nagyon jól vágják a puha és a kemény fát is szálirányban vagy szállal szemben, továbbá laminót, furnérlemezt, PVC-t és műanyagot is. Az edzett élezés biztosítja a hosszú élettartamot, és a tökéletesen kivitelezett hegesztésnek köszönhetően a szalagfűrészlap a vágásban nem fog hullámozni, és a vágott felület egyenes és sima lesz.

RipperS PREMIUM szalagfűrészlap gömbfa hosszanti felvágásához

RipperS PREMIUM szalagfűrészlapok gömbfa hosszanti felvágásához. Kemény vagy puha fához alkalmas kivitelezésben. A nagy fogas (22,2 mm-es fogközű) RipperS PREMIUM gömbfa hosszanti felvágásához alkalmas szalagfűrészlapot szénacél és edzett pengéjű kivitelezésben és HSS gyorsvágó acél fogakkal BIMETAL PREMIUM változatban is kínáljuk. A fogak geometriája a vágandó fa keménységéhez van igazítva. Az Ön igénye szerint precízen testre szabott geometriát is képesek vagyunk kialakítani.

Carbide Wood szalagfűrészlapok

A Carbide Wood termékcsaládba tartozó szalagfűrészlapok a piacon kaphatók között a legjobbakhoz tartoznak. Szabálytalan távközű fogazásúak, strapabírók, könnyedén megbirkóznak úgy különböző keménységű faanyaggal, úgy egyéb anyagokkal is. A karbidacél fogazású szalagfűrészlapok elsősorban befutott gyártóknak felelnek meg, ahol képesek értékelni részletek precíz kialakíthatóságát is.

Kloczka József
Carbon Flexback
Üdvözlet!

Puha fa hosszanti vágáshoz szeretnék lapot, ez megfelelő lehet?
SIMONDS
Carbon Flexback

Helló, igen, mind a puha, mind a keményfa esetében. Üdvözlettel, Simonds csapat.

Vlocskò Mihaly
Carbon Flexback
Akác rönk vágás átmérő 20 cm
SIMONDS
Carbon Flexback

Ez a fűrészszalag szélességétől függ, de általában egy 20 cm átmérőjű rönkhöz a TPI 2-t vagy 3-at ajánlanám. Üdvözlettel, Dudr csapata.

A termékkel kapcsolatban van kérdése?