pilovy-pas-na-kov.png

Fémvágó szalagfűrészlapok 4310/27x0,9/2/3

A szalagfűrészlap teste 47 HRc keménységű rúgóacélból készült, amely több százezer hajlítást is kibír. 69 HRc keménységű HSS gyorsvágó acél fogak és páratlan túlmelegedés elleni ellenállóképesség. Innovatív geometria, károsulás elleni felületkezelés és a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőüzeméből származó tökéletesen egyenes hegesztés.
Adja meg a fűrész gyártója előírt.
Először a hosszúságot adja meg.
2438
A fűrészeket speciálisan ötvözött acél vágására fejlesztették ki. A SiClone szalagfűrészlapok az élettartamot meghosszabbítják és a munka időtartamát lerövidítik.Více >><< Méně
Fogosztás [TPI] 2/3
  • Fogak távköze 8,5 - 12,7 mm
  • Telt anyag (150 - 250 mm)
  • Profilok (30 - 50 mm)
23 493 Ft/db ÁFA-val
Kosárba
Profilok vágására alkalmas
Raktáron
SiClone
Leírás
Hozzászólások

A SiClone terméksorról

Pásy SiClone jsou vyvinuty speciálně k řezání legovaných nástrojových a nerezových ocelí. Unikátní geometrie zubů a pozitivním úhlem čela prodlužuje životnost pilového pásu a zvyšuje produktivitu.

Felhasználás

  • Sorozatvágás, kohászti anyagok értékesítői.
  • Teljes anyag (gömbvas, hasáb) és vastagfalú profilok

Anyagok

  • Inconel, szerszámacél, rozsdamentes acél,ötvözött acélok és egyéb nem megszokott ötvözetek, továbbá 11. és 12. oszt. szerkezeti acélok

 Tulajdonságpk és előnyök

  • Konstans léptetésű és nyomású gépekhez kifejlesztve – felhasználóbarát.
  • A fogak egyedülálló geometriája meghoszabbítja az élettartamot és minimalizálja a vágás túlhevülésének (megkeményedésének) lehetőségét.
  • A szalagfűrészlap tartó részére hegesztett, 8 % koblatot tartalmazó HSS gyorsvágó acélból készült élek ennek teljesítnényét javítja.
  • A megerősített fog hosszabb élettartamot kínál és tiszta vágást ad.

A pozitív homlokszögnek köszönhetően ez a szalagfűrészlap kemény és ellenálló anyagok vígísíra is alkalmas, ugyanakkor az M42 HSS élének köszönhetően standard szerkezeti acélok vágására ís alkalmas. Ezeket a kemény anyagról puha anyagra való átmeneteket semmilyen konkurens szalagfűrészlap nem bírja, a kohászati anyagok értékesítői körében, ahol különböző minőségű acélokat és egyedi gyártású anyagokata vágnak, ezért a legkedveltebb segítőtárs a SiClone szalagfűrészlap.

Fémvágó szalagfűrészlapok

Fémvágó szalagfűrészlapok gyártójáról, a Simonds International cégről.

Simonds fémvágó szalagfűrészlap
Simonds fémvágó szalagfűrészlap

A Simonds International szalagfűrészlapokat gyártó amerikai cég fókuszál az újításokra – ezért Ön bízhat abban, hogy Ön tőlünk csak a legkorszerűbb daraboló eszközt kapja.

A mi szalagfűrészlapjaink rezgések ellen változékony fogközzel, a sima és tiszta vágáshoz változékony terpesztésű fogakkal (hullámos fogazás), az élezés károsodásának megakadályozása érdekében változékony magasságú fogakkal, a vágásban való művelt és csendes futáshoz változékony homlokszöggel, a forgács optimális keletkezéséhez változékony homlokszöggel rendelkeznek.

A SIMONDS szalagfűrészlapok csúcsminőségű svéd és japán acélból kjészülnek, háromszori edzéssel, a foghegyek károsodás ellen külön kezelésűek, és végül a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőműhelyében a német IDEAL Werk hegesztőgépeken kerülnek összehegesztésre.

A Simonds International cég az újítások terén is kezdeményező lelkületű – a világon elsőként gyártott fűrészt oldalra megdöntött fogazással (terpesztéssel), a világon elsőként (1963-ban) fejlesztett ki és jelentetett meg piacon karbid csúcsos szalagfűrészlapot, és 1967-ben a világon elsőként fejlesztett ki és szabadalmaztatott bimetall szalagfűrészlapokat. Világszinten csúcsvezetőként adta meg a fémvágó szalagfűrészlapok fejlesztési irányát, ezért manapság minden szalagfűrészlapot és szalagfűrészgépet gyártó cég a szalagfűrészlapok szélességét hüvelykekben adja meg (13 mm = ½ hüvelyk, 27 mm = 1 hüvelyk, 54 mm = 2 hüvelyk stb.), ugyanúgy a fogközt (TPI) is szintén hüvelykekben tünteti fel. Az M42 és M51 anyagmegjelölés az AISI amerikai szabvány szerinti, amit manapság a SIMONDS gyártó cég példáját követve a szalagfűrészlapok valamennyi gyártója is világszerte használ.       

Profilok vágására alkalmas
SiClone A fogak száma egy ujjnyi hosszon Egy méter nettó ára, a varratot is beleértve (ÁFA-val)
27 x 0,9 mm 2/3 4/6 5 451 Ft
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 6 887 Ft
41 x 1,3 mm 1,4/2 2/3 3/4 9 059 Ft
54 x 1,6 mm 1,1/1,4 1,4/2 2/3 3/4 12 488 Ft
67 x 1,6 mm 0,7/0,9 1,1/1,4 1,4/2 15 854 Ft
80 x 1,6 mm 0,7/0,9 21 971 Ft

A termékkel kapcsolatban van kérdése?