pilovy-pas-na-kov.png

Fémvágó szalagfűrészlapok 4340/34x1,1/4/6

A szalagfűrészlap teste 47 HRc keménységű rúgóacélból készült, amely több százezer hajlítást is kibír. 69 HRc keménységű HSS gyorsvágó acél fogak és páratlan túlmelegedés elleni ellenállóképesség. Innovatív geometria, károsulás elleni felületkezelés és a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőüzeméből származó tökéletesen egyenes hegesztés.
Adja meg a fűrész gyártója előírt.
Először a hosszúságot adja meg.
2438
Az M51 anyagból készült fűrészek ötvözött acél és szerszámacél vágására készültek. A pengék rendkívüli ellenállóképessége.
Fogosztás [TPI] 4/6
  • Fogak távköze 6,4 - 4,2 mm
  • Telt anyag (40 - 80 mm)
  • Profilok (10 - 20 mm)
32 448 Ft/db ÁFA-val
Kosárba
Profilok vágására alkalmas
Raktáron
XP
Leírás
Hozzászólások

Az XP terméksorról

Pilové pásy se zuby z materiálů ASP jsou určeny k dělení legovaných, nerezových a nástrojových ocelí. Extrémní odolnost ostří vůči opotřebení.

Felhasználás

Kohászati anyagok értékesítői, sorozatvágás.

Anyagok

Öntöttvas, szerszámacél, csepp acél, rozsdamentes acél, nikkel alapú ötvözet, titán, Inconel és más, nem megszokott ötvözetek.

Tulajdonságok és előnyök

- A minőségi alapra elektromosan hegesztett M51 gyorsvágó él mgasabb fokú kopásállóságot garantál.

- A hibrid ötvözet nagy profilů egzotikus anyagokat vág.

- A megerősített fog ergyenesebb vágást tesz lehetővé.

- A fogak agresszív geometriája legmagasaabb vágási teljesítményhez nyújt optimális szöget.

ASP acélból XP készült élű szalagfűrészlap a legkeményebb anyagok és legnagyobb profilok anyagfelosztása esetében az M51 szalagfűrészlapoknál hosszabb élettartamot kínál - egzotikus ötvözetek vágásához ideális választás.

Ez a szalagfűrészlap azoknak a vásárlóknak a körében is közkedvelt, akiknek a szalagfűrész rossz konstrukciója miatt a szalagfűrészlap gyakran elreped. A szalagfűrészlapok extrém igénybevételállósságának és rövidtávolságon hajlításokkal szembeni ellenállóképességének köszönhetően a szalagfűrészlap XP olyan fűrészekben is képes vágni, amelyekben a kkonkurensek szalagfűrészlapjai repedeznek.

Fémvágó szalagfűrészlapok

Fémvágó szalagfűrészlapok gyártójáról, a Simonds International cégről.

Simonds fémvágó szalagfűrészlap
Simonds fémvágó szalagfűrészlap

A Simonds International szalagfűrészlapokat gyártó amerikai cég fókuszál az újításokra – ezért Ön bízhat abban, hogy Ön tőlünk csak a legkorszerűbb daraboló eszközt kapja.

A mi szalagfűrészlapjaink rezgések ellen változékony fogközzel, a sima és tiszta vágáshoz változékony terpesztésű fogakkal (hullámos fogazás), az élezés károsodásának megakadályozása érdekében változékony magasságú fogakkal, a vágásban való művelt és csendes futáshoz változékony homlokszöggel, a forgács optimális keletkezéséhez változékony homlokszöggel rendelkeznek.

A SIMONDS szalagfűrészlapok csúcsminőségű svéd és japán acélból kjészülnek, háromszori edzéssel, a foghegyek károsodás ellen külön kezelésűek, és végül a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőműhelyében a német IDEAL Werk hegesztőgépeken kerülnek összehegesztésre.

A Simonds International cég az újítások terén is kezdeményező lelkületű – a világon elsőként gyártott fűrészt oldalra megdöntött fogazással (terpesztéssel), a világon elsőként (1963-ban) fejlesztett ki és jelentetett meg piacon karbid csúcsos szalagfűrészlapot, és 1967-ben a világon elsőként fejlesztett ki és szabadalmaztatott bimetall szalagfűrészlapokat. Világszinten csúcsvezetőként adta meg a fémvágó szalagfűrészlapok fejlesztési irányát, ezért manapság minden szalagfűrészlapot és szalagfűrészgépet gyártó cég a szalagfűrészlapok szélességét hüvelykekben adja meg (13 mm = ½ hüvelyk, 27 mm = 1 hüvelyk, 54 mm = 2 hüvelyk stb.), ugyanúgy a fogközt (TPI) is szintén hüvelykekben tünteti fel. Az M42 és M51 anyagmegjelölés az AISI amerikai szabvány szerinti, amit manapság a SIMONDS gyártó cég példáját követve a szalagfűrészlapok valamennyi gyártója is világszerte használ.       

Profilok vágására alkalmas
XP A fogak száma egy ujjnyi hosszon Egy méter nettó ára, a varratot is beleértve (ÁFA-val)
27 x 0,9 mm 3/4 4/6 5/8 6 077 Ft
34 x 1,1 mm 3/4 4/6 7 476 Ft
41 x 1,3 mm 1,4/2 3/4 10 097 Ft
54 x 1,6 mm 1,4/2 2/3 13 187 Ft
67 x 1,6 mm 0,75/1,25 1,4/2 2/3 19 727 Ft

A termékkel kapcsolatban van kérdése?