pilovy-pas-na-kov.png

Fémvágó szalagfűrészlapok 3660/34x1,1/8/12

A szalagfűrészlap teste 47 HRc keménységű rúgóacélból készült, amely több százezer hajlítást is kibír. 69 HRc keménységű HSS gyorsvágó acél fogak és páratlan túlmelegedés elleni ellenállóképesség. Innovatív geometria, károsulás elleni felületkezelés és a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőüzeméből származó tökéletesen egyenes hegesztés.
Adja meg a fűrész gyártója előírt.
Először a hosszúságot adja meg.
2438
Az SBX szalagfűrészlap üreges és nyitott profilok vágására alkalmas speciális szalagfűrészlap.
Fogosztás [TPI] 8/12
  • Fogak távköze 2,1-3,2 mm
  • Telt anyag (max. 20 mm)
  • Profilok (2-3 mm)
21 163 Ft/db ÁFA-val
Kosárba
Profilok vágására alkalmas
Raktáron
SBX GP
Leírás
Hozzászólások

Az SBX GP terméksorról

Az SBX GP a Simonds portfólió újdonsága. Az új egyedi geometria és robusztus fog a szalagfűƒrészlapot a szerkezeti és üreges profilok vágása területén verhetelen segítőtárssá lépteti elő. A fogak szélesebb döntése a anyagban jobb mozgást biztosít és meggátolja a nyitott profilok beszorítását.

Az SBX GP speciális, üreges és nyitott profilok vágására alkalmas szalagfűrészlap. Gépipari üzemekben, lakatosműhelyekben és kohászati termék boltokban professzionális felhasználásra. Csövek, profilok, szerkezeti profilok, H, I kereszttartók vágására alkalmas egyenként és kötegekben is. A fog új, robusztus geometriája és gondos gyártási folyamat.

Tulajdonságok és előnyök

  • a bimetal szerkezet hosszabb élettartamot és a vágás alacsonyabb költségeit kínálja
  • az M42 gyorsvágó HSS acél élnek nagyobb a kopásállósága
  • a fogak robusztus szerkezete ellenáll az ütődéseknek, rezgésnek és kíméletlen használatnak
  • a szélesebb terpesztés jobb átjárhatóságot biztosít és meggátolja a nyitott profilok szorítását

Fémvágó szalagfűrészlapok

Fémvágó szalagfűrészlapok gyártójáról, a Simonds International cégről.

Simonds fémvágó szalagfűrészlap
Simonds fémvágó szalagfűrészlap

A Simonds International szalagfűrészlapokat gyártó amerikai cég fókuszál az újításokra – ezért Ön bízhat abban, hogy Ön tőlünk csak a legkorszerűbb daraboló eszközt kapja.

A mi szalagfűrészlapjaink rezgések ellen változékony fogközzel, a sima és tiszta vágáshoz változékony terpesztésű fogakkal (hullámos fogazás), az élezés károsodásának megakadályozása érdekében változékony magasságú fogakkal, a vágásban való művelt és csendes futáshoz változékony homlokszöggel, a forgács optimális keletkezéséhez változékony homlokszöggel rendelkeznek.

A SIMONDS szalagfűrészlapok csúcsminőségű svéd és japán acélból kjészülnek, háromszori edzéssel, a foghegyek károsodás ellen külön kezelésűek, és végül a Dudr Saw legkorszerűbb hegesztőműhelyében a német IDEAL Werk hegesztőgépeken kerülnek összehegesztésre.

A Simonds International cég az újítások terén is kezdeményező lelkületű – a világon elsőként gyártott fűrészt oldalra megdöntött fogazással (terpesztéssel), a világon elsőként (1963-ban) fejlesztett ki és jelentetett meg piacon karbid csúcsos szalagfűrészlapot, és 1967-ben a világon elsőként fejlesztett ki és szabadalmaztatott bimetall szalagfűrészlapokat. Világszinten csúcsvezetőként adta meg a fémvágó szalagfűrészlapok fejlesztési irányát, ezért manapság minden szalagfűrészlapot és szalagfűrészgépet gyártó cég a szalagfűrészlapok szélességét hüvelykekben adja meg (13 mm = ½ hüvelyk, 27 mm = 1 hüvelyk, 54 mm = 2 hüvelyk stb.), ugyanúgy a fogközt (TPI) is szintén hüvelykekben tünteti fel. Az M42 és M51 anyagmegjelölés az AISI amerikai szabvány szerinti, amit manapság a SIMONDS gyártó cég példáját követve a szalagfűrészlapok valamennyi gyártója is világszerte használ.       

Profilok vágására alkalmas
SBX GP A fogak száma egy ujjnyi hosszon Egy méter nettó ára, a varratot is beleértve (ÁFA-val)
20 x 0,9 mm 6/9 8/11 4/6 5/8 12/16 4 383 Ft
27 x 0,9 mm 3/4 4/6 5/8 6/10 8/12 12/16 4 585 Ft
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 5/8 6/10 8/12 5 782 Ft

A termékkel kapcsolatban van kérdése?